Eventer

Innbokskontroll07 Sep

Innbokskontroll kan beskrives som en sterkt forenklet utgave av GTD. Jørn mener det kan fungere som et lavterskel trinn til bedre produktivitet, mer etterrettelighet og mindre stress. Veien til GTD blir langt kortere for den som har lært seg innbokskontroll.

Jørn Kippersund jobber mest som fastlege. Ved siden av dette jobber han også som interkommunal legevaktsjef, som nettredaktør for Allmennlegeforeningen, i tillegg til at han har flere verv både i legeforeningen og i lokale frivillige organisasjoner.

For å fungere etterrettelig uten stress i så mange roller og verv er metoden innbokskontroll avgjørende. Innbokskontroll kan beskrives som en sterkt forenklet utgave av GTD. Jørn mener det kan fungere som et lavterskel trinn til bedre produktivitet, mer etterrettelighet og mindre stress. Veien til GTD blir langt kortere for den som har lært seg innbokskontroll.

De siste to årene har Jørn holdt foredrag om og coachet personer i metoden. Han har blant annet hjulpet ansatte i Netlife Research, Den norske legeforening og ved Høyskolen i Volda til å oppnå innbokskontroll.

Registrer deg snarest og sikre deg plass!

pamelding_her
(Medlemskap og arrangementet er som alltid gratis!)

Comments are closed.

Redaksjon

Ansvarlig redaktør: Morten Presterud Røvik

GTD® and Getting Things Done® are registered trademarks of the David Allen Company. For more information on the David Allen Company’s products the user may visit their website at www.davidco.com

Kontakt oss

Morten Presterud Røvik Kontaktperson:
Morten Presterud Røvik
Mobil: 410 21521
Epost:
Høyreklikk og lagre som VCard